Christoffer i 2012

Efter en skadepause er kuglestøderen Christoffer Mikkelsen tilbage.

Ved de danske mesterskaber i atletik i begyndelsen af september 2012 blev den 18-årige Randers Freja-atlet Christoffer Mikkelsen U20-danmarksmester med et stød på 17,10 meter.


Efter at være kåret som Årets Talent ved Sportsgallaen i slutningen af januar, var Christoffer plaget af skadesproblemer det meste af  foråret og forsommeren, men han genfandt topformen sidst på sæsonen. Via seriøs genoptræning.

De seneste måneders træning på fuld kraft resulterede bl.a. i en ny personlig rekord på 17,18 meter. ved det internationalt besatte Copenhagen Athletic Games og en 6. plads ved Junior-NM i Sverige med 17,04 m.

I 2012 har Christoffer desuden sat dansk U20-indendørsrekord med et stød på 16,96m. og vundet U20-DM indendørs.

Efter en kort pause påbegynder Christoffer sin grundtræning og ser herefter frem mod vintersæsonen, hvor han som 2. års junior har potentiale til at gøre en god figur ved diverse internationale stævner og nationale mesterskaber.

Christoffer bor i  Ulstrup og går som Team Danmark-elev, i 3.G. på Bjerringbro Gymnasium.

Christoffers klubkammerat, stangspringeren Iben Høgh-Pedersen var i 2011 den første, der modtog Randers Talent & Elites store Sportsgalla pris. Hendes 2012 har været et sandt skadeshelvede.