3.-15. jan 2015

Camilla Dalby vender hjem. Mikkel Haarup årets motocross-kører

 

RANDERS TALENT & ELITE TAKKER FOR GODT SAMARBEJDE I DET GAMLE OG ØNSKER ALLE ET SUCCESRIGT NYT SPORTSÅR 2015

Sidste Nyt,  3.-15. januar 2015
Opdateret torsdag den 15. januar

Randers HK har skrevet en ny 3 årig kontrakt med Camilla Dalby gældende fra sommeren 2015

 ”Det er en stor glæde at kunne meddele, at Camilla Dalby vender hjem til Randers HK til sommer. Camilla stod øverst på vores ønskeliste, og hun passer perfekt ind i vores overordnede strategi om, at kunne spille med om medaljer hvert år" siger direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen.

"Camilla har nogle klare spidskompetencer, og vores ambition om at tilføre truppen en venstrehåndet skytte af højeste karat, er blevet indfriet. Det betyder meget for såvel klubben som ”brandet” Randers HK, at vi er i stand til at hente spillere fra allerøverste hylde samt signalere, at vi henter en ”Randers HK pige” tilbage i truppen. Vi er ikke færdige med at forstærke holdet, men det her var en nøglespiller for os at hente” udtaler direktør i Randers HK," siger direktøren.

En del af en spændende trup

”Jeg har haft 2 gode sæsoner i Buducnost og har lært rigtigt meget i den periode. På samme tid er jeg glad for at kunne vende tilbage til den klub jeg forlod, klubben, hvor det hele startede, og hvor jeg har haft så mange gode oplevelser," siger Camilla Dalby: "Jeg glæder mig til at kunne bidrage igen, og ser frem til at blive en del af en spændende trup i Randers HK, og til at spille i den blå trøje igen. Klubbens ambitioner om at spille med om medaljer både i Danmark og internationalt er fuldt ud i tråd med mine egne ambitioner.”

Mikkel Haarup årets motocross-kører og årets talent

Stortalentet Mikkel Haarup fra Randers Motor Sport modtog ved Dansk Motorsport Award priserne som Årets Motocrosskører og Årets Talent

Sidste sommer sendte han glædes-bølger gennem den danske cross-verden, da han som 13-årig satte sit navn på en fem-årig kontrakt med en af sportens giganter: Det østrigske fabrikshold KTM Motorsport, der har træning-faciliteter på de bedste baner i Belgien.

Et super-Team, der har verdensstjerner på samvittigheden.

Den unge mand - siddende nummer fire fra højre - var selvsagt en lykkelig vinder og med sine charmerende takketaler gav han publikum i salen en festlig og sjov aften.

Mikkel vandt sine to priser på baggrund af et år, som blandt andet gav en tredjeplads ved junior VM, en fjerdeplads i EM 85cc samt guld i den tyske ADAC-serie og ved DM i 85 cc.

Basket nedturen fortsætter

Randers Cimbria kan formentlig - trods truende konkurs i den professionelle afdeling - spille videre i landets bedste række, men klubbens alvorlige situation - og den markante flugt af stjernespillere - sætter sit mere og mere tydeligt præg på holdets præstationer og resultater 

For få dage siden tabte holdet til Værløse, der vandt 91-76. I aften var Team FOG Næstved, der kunne forlade Arena Randers med en sejr, der kom til at lyde på 97-71.

Der var lagt op til en tæt kamp. Cimbria har nu tabt deres sidste tre kampe, og en sejr var yderst tiltrængt – både i tabellen men bestemt også mentalt.

Desværre var hjemmeholdets spil simpelthen ikke godt nok til at trække en sejr hjem, og hvis man ser bort fra en kort periode i slutningen af tredje og starten af fjerde periode, så levede hjemmeholdets spil slet ikke op til det niveau, som vi normalt ser fra de orangeklædte spillere, konstaterede taberne bagefter.

Inden ugens kampe luftede Chris Nielsen sine frustrationer om klubbens situation og hvordan dens redningsaktion er blevet modtaget blandt kollegerne.

»Det er deprimerende, at alle bare vil have os ud af ligaen. Jeg kan jo godt se, at det er et problem, hvis det er et smuthul, der gør, at vi overlever. Men, jeg tror, alle klubber ville have gjort som Randers, hvis de var i samme situation,« sagde han til Amtsavisen.

Når de andre klubber - og basketforbundet - ikke er helt tilfredse med den sandsynlige overlevelse, skyldes det, hvad man godt kan kalde en lidt smart konstruktion, hvor moderklubben har anmodet om at få ophævet aftalen med selskabet Randers Cimbria Pro, da man siger, at selskabet har misligholdt aftalen.

På søndag spiller det stærkt amputerede Randers mandskab pokalfinale mod Horsens.

Håndboldmænd og volleysvende tabte

Der tjener byens håndboldmænd til ære, at de - trods top-placeringen i 1. division - ikke har villet tale om direkte oprykning til landets bedste række.

Det har ellers været fristende, da de er gået fra sejr til sejr, men alting får som bekendt en ende og i tilfældet Randers HH skete det i aften, hvor Skive FH vandt et målfattigt opgør med 20-15. Efter 8-6 ved pausen.

Naturligvis et ærgerligt nederlag, men de lokale helte har dog fortsat en særdeles god mulighed for at kvalificerer sig til knald-eller-fald om oprykning til ligaen.

Randers Novo Volley fuldendte en helt igennem dårlig aften for den lokale eliteidræt. Holdet tabte - efter en tæt og næsten to timer lang kamp - 3-2 til HIK Aalborg. 
Sæt-cifrene : 26-28, 25-18, 23-25, 25-19, 15-11

Dame(ned)tur i Ringkøbing

Missionen hed revanche, men det endte med det modsatte, da Randers HK tabte til Ringkøbing, der på hjemmebane vandt 26-25. Sejrsmålet faldt blot to sekunder før tid.

Noget af en nedtur, efter en forrygende start på det nye sportsår, der blev indledt med en sejr over FC Midtjylland.

Man kan på ingen måde sige, at de lokale heltinder ikke var advaret inden opgøret, al den stund de for nogle måneder siden - hjemme i Arena Randers - også tabte til dagens modstandere, der dengang vandt 21-20.

Hjemmeholdet startede bedst til stor glæde for publikum i ROFI-centret, men inden pausen havde gæsterne spillet sig op og de kunne gå ind til 2. halvleg med en 15-13 føring.

I slutfasen overtog Ringkøbing kvinderne imidlertid atter førersædet. Dog skimtedes et lille lys i mørket, da der blev udlignet til 25-25 med et halvt minut igen, men nærmere kom HK altså ikke.

Med nederlaget mistede HK-kvinderne naturligvis et vigtigt skridt i den absolutte top-strid. Lige nu indtager holder 5. pladsen

4 Lassen kasser i debut-landskamp

Det var en velspillende Jacob Lassen, der her til aften fik debut i en officiel U21 landskamp. Med 4 scoringer og mere end en håndfuld assists gjorde Randers HH spilleren en god profil i sejren over Sverige i Malmø.

Ifølge. HH cheftræner Ole Bitsch, der overværede kampen, var Jacob Lassen blandt de bedste spillere i kampen, og han kan være rigtig stolt over sin flotte debut.

Gitte Andersen fortsætter til 2018

"Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Randers HK har forlænget kontrakten med Gitte Andersen frem til sommeren 2018," skriver Randers HK i en pressemeddelelse.

”Gitte er en del af Randers HK’s DNA og det har været en prioritet for os, at kunne fastholde hende i Randers HK. Hendes kompromisløse spillestil og udprægede vinderinstinkt er en vigtig del af de kompetencer, vi gerne vil se på vort ligahold.

Skrevet/redigeret af Harvy Hansen