Caroline Wozniacki

En verdensstjerne kommer til byen den 11. september. Nu med Elitechefens kommentar

Spil tennis med Caroline og vind hendes ketsjer

Der er lagt op til en eftermiddag med masser af aktiviteter og konkurrencer, når Caroline Wozniacki kommer til Randers tirsdag den 11. september 2012 på Jens Otto Krags Plads.

Det er ikke kun en tennisstjerne, der kommer til byen men også et forbillede for mange håbefulde unge tennisspillere i Randers. Et af de mange unge talenter er Katinka Nilsen fra Randers Tennisklub. Hun skal spille nogle bolde mod Caroline Wozniacki, når Caroline kommer til Randers for første gang tirsdag den 11. september 2012.

Kl. 15. går serven. Og med på sit hold har Caroline selveste Pondus. Om det bliver en fordel for Caroline eller for Katinka vil tiden vise. På sin side af nettet får Katinka Nielsen opbakning fra privatdirektør Lasse Henriksen, Danske Bank i Randers.

Lasse Henriksen ser frem til kampen: - Jeg vil gøre mit allerbedste for at støtte Katinka, så vi sammen kan spille en sejr hjem til Randers, siger han.

Lasse spiller tennis på motionsplan – endda så meget at han altid har en ketsjer med på ferie. Han regner sig selv for en større hjælp til Katinka, end Pondus må siges at blive for Caroline.

Elitechefens kommentar

"Vi er meget glade for, at en verdensstjerne som Caroline kommer til byen," siger Elitechef i Randers Kommune Morten Arvidsson. "Det skaber stor interesse for sporten, men hendes besøg er ingen garanti for, at vi skaber "en ny Wozniacki" i Randers.

Efter en sådan event er det uhyre vigtigt, at klubberne er klædt på til at tage imod - og udvikle - de potentielle talenter, der melder sig ind.

Det er i hverdagen i klubberne, at arbejdes skal gøres. Her skal der skabes de rette rammer af dygtige trænere.

Caroline Wozniacki åbner døren hos mange og sådan en gylden mulighed er fantastisk at få. Det forpligter, at den bliver udnyttet. Også i respekt for Caroline, slutter Arvidsson"

En dag udover det sædvanlige

Jimmy Bøjgaard er valgt til at styre slagets gang. Han vil kommentere kampen, ligesom Radio ABC vil sende live fra pladsen mellem kl. 14 og 18. Udover at sende fra pladsen vil Radio ABC ugen op til kåre den lokale vinder i Wii-tennis.

Katinka bliver ikke den eneste, der får lov til at spille mod Caroline. Også vinderen af den lokale dyst i Wii-tennis får mulighed for at spille et par bolde. Det bliver spændende at se, om vores lokale Wii-tennisspiller er lige så god med en rigtig ketsjer som med en controller.

Vind Carolines ketsjer

Caroline kommer til at spille mod mange børn på dagen - nogle har vundet konkurrencer, men der vil også blive udvalgt børn blandt publikum til at spille mod hende.

Udover en masse sjove minder fra dagen, vil der være én som går fra pladsen med et varigt minde i form af en ketsjer. Caroline har nemlig valgt at sætte sin ketsjer på højkant. Alle har mulighed for at deltage i konkurrencen ved at udfylde en kupon på dagen. Der vil blive trukket lod om ketchen sidst i arrangementet der foregår på Jens Otto Krags Plads.

"Det skal nok blive en eftertragtet præmie blandt de mange tennisinteresserede fra Randers", siger Lasse, som er glad for at han sammen med Danske Invest kan give Randers by en oplevelse udover det sædvanlige – og som han siger: "Hvem ved, måske den næste Caroline Wozniacki kommer fra Randers."

Caroline stiller naturligvis også op til autografskrivning, så der er lagt op til en dag hvor alle får noget med sig hjem. Kl. 17.30 tager Caroline af sted – en ketsjer fattigere, men i Randers er vi blevet en oplevelse.