Caroline - Kom, så og sejrede

"Dejligt at se børnenes glade ansigter"

Danmarks i særklasse største sportsbrand blev modtaget med begejstringens og forventningens entusiasme af de omkring 1000 tilskuere, da hun indtog den til lejligheden opstillede Centre Court på Jens Otto Krags Plads i Randers. Og den tidligere verdensetter kvitterede med at være leveringsdygtig i godt et par timers underholdende show.

Borgmester Henning Jensen Nyhuus havde også de store ord fremme, da han bød verdensstjernen velkommen: ”Vi er samlet til endnu en stor event, hvor jeg som borgmester er stolt over at kunne byde en ægte dansk verdensstjerne velkommen til Randers," sagde borgmesteren blandt andet.

”En verdensstjerne, der er forbillede for mange håbefulde unge tennisspillere i hele landet, ja i hele verden– og naturligvis også i Randers. Mange af dem er her i dag. Nogle måske mere spændte end andre, da de skal spille mod deres idol. Først og fremmest et af Randers Tennisklubs største talenter Katinka Nielsen, der spiller med i den lille opvisningskamp, vi snart skal se.”

I opvisningskampen dannede Wozniacki par med Danske Banks maskot Pondus, mens 12-årige Katinka fik støtte af privatdirektør Lasse Henriksen fra Danske Bank i Randers.

Herefter kunne en række drenge og piger prøve kræfter med Caroline, der også – i en improviseret match med dagens konferencier Jimmy Bøjgaard - fik plads til at gøre lidt grin med veninden og konkurrenten fra WTA Touren: Maria Sharapova.

Se Sharapova parodi

En god dag i Randers

”Jeg er meget glad for at være her,” sagde dagens gæst hen mod slutningen. ”Børnene er herlige og det er dejligt at se deres glade ansigter. Flere af dem var også dygtige, specielt dem fra Randers Tennis Klub. Det har været en god dag i Randers.”

Hun gav også et noget anderledes interview til TV2 Østjylland, der havde fået Randers borgere til at stille spørgsmål. Her afslørede Wozniacki blandt andet, at hun gerne vil være mor!!!

Se indslaget

Og så var det tid til at skrive autografer, ligesom en heldig dreng vandt verdensstjernens ketsjer.

Et kunstværk til 50.000

Tennisstjernens første Randers stop var hos Danske Bank på Østervold, Her malede Wozniacki et billede til fordel for projektet "Kunsten at redde liv.”  Motivet var et stort rødt hjerte – på en tennisbane.

Kunstnerens Hanna Koch vurderede umiddelbart, at billedet formentlig vil kunne indbringe sådan cirka 50.000 kroner.

Banen, der blev spillet på flyttes nu til Kristrups Tennisklubs baner. I Kristrup har der de seneste par år været en voldsom vækst i antallet af tennisspillende børn - og nu får de altså en ny bane at spille på. En bane, som kan forlænge deres sæsonmed mange uger.