Randers får DM i Beach Handball 2015

Den officielle danske Beach Tour slutter med finaler på Randers City Beach ved Tronholmen den 20. og 21. juni 2015.

Over 17.000 Beach Handball-spillere var i sommeren 2014 i gang på de danske strande. Til næste sæson håber Dansk Håndbold Forbund - DHF - på at få endnu flere deltagere. Derfor er DHF Beach Touren blevet endevendt for at optimere programmet og skabe den bedst mulige turneringsform.

”Beach Handball er den aktivitet i DHF, der i nyere tid har været i allerstørst vækst. Faktisk har vi oplevet en stigning i antal hold på 344 procent siden 2005, hvilket i sig selv er en helt unik historie i disse Knæk kurven-tider. I DHF er vi glade for denne konstatering, da Beach Handball jo også har til formål at holde indendørsspillere i gang i den turneringsfrie periode hen over sommeren,” siger udviklingschef i Dansk Håndbold Forbund, Søren Simonsen.

Den væsentligste forskel bliver finalestævnet, der i 2015 foregår over en hel weekend på Tronholmen i Randers.

”Jeg glæder mig helt vildt til at se det set-up, Randers stabler på benene. Vi så ved Beach EM i 2013, som blev afviklet samme sted, at Randers Kommune lagde imponerende mange kræfter i arrangementet og lavede en fest for hele byen. Randes har på beach-området virkelig fat i noget her, som appellerer til nye målgrupper, og som aktiverer byens borgere på en helt ny måde,” lyder det forventningsfuldt fra Søren Simonsen.

Foto fra EM Beach Handball 2013