Randers får DM i Beach Handball 2015

Den officielle danske Beach Tour slutter med finaler på Randers City Beach ved Tronholmen den 20. og 21. juni 2015.

Over 17.000 Beach Handball-spillere var i sommeren 2014 i gang på de danske strande. Til næste sæson håber Dansk Håndbold Forbund - DHF - på at få endnu flere deltagere. Derfor er DHF Beach Touren blevet endevendt for at optimere programmet og skabe den bedst mulige turneringsform.

”Beach Handball er den aktivitet i DHF, der i nyere tid har været i allerstørst vækst. Faktisk har vi oplevet en stigning i antal hold på 344 procent siden 2005, hvilket i sig selv er en helt unik historie i disse Knæk kurven-tider. I DHF er vi glade for denne konstatering, da Beach Handball jo også har til formål at holde indendørsspillere i gang i den turneringsfrie periode hen over sommeren,” siger udviklingschef i Dansk Håndbold Forbund, Søren Simonsen.

Den væsentligste forskel bliver finalestævnet, der i 2015 foregår over en hel weekend på Tronholmen i Randers.

”Jeg glæder mig helt vildt til at se det set-up, Randers stabler på benene. Vi så ved Beach EM i 2013, som blev afviklet samme sted, at Randers Kommune lagde imponerende mange kræfter i arrangementet og lavede en fest for hele byen. Randes har på beach-området virkelig fat i noget her, som appellerer til nye målgrupper, og som aktiverer byens borgere på en helt ny måde,” lyder det forventningsfuldt fra Søren Simonsen.

Læs mere om DHF Beach Touren

Foto fra EM Beach Handball 2013