Talent og elite

Om Talent & Elite

Randers Talent og Elite er det konkrete resultat af samarbejdsaftalen mellem Team Danmark og Randers Kommune om Randers som Eliteidrætskommune.

Kontakt

På denne side finder du kontakt oplysninger på medarbejderne i Randers Talent & Elite

Randers Sportsfestival 2015

500 deltog i Randers Sportsfestival. Den første udgave af Randers Sportsfestival blev en succes. Omkring 500 mennesker så på - eller tog del i de mange forskelligartede aktiviteter - i Arena Randers på efterårsferiens sidste dag.

Sidste nyt

Det er et velfortjent skulderklap at blive nomineret til årets idrætspriser, ligesom stor og positiv omtale er en selvfølge. Alligevel svigter kommunens foreningerne, når der skal udpeges kandidater. Det skal der laves om på siger elitechef Morten Arvidsson og SIKR formand Rene Skjøde Andersen. Ildsjælene fortjener at komme frem i lyset og de fortjener også - i den grad - at blive indstillet til de eftertragtede, prestigefyldte årlige sportspriser, der næste gang uddeles ved Sportsfejring 2018 i månedsskifte januar/februar 2019.

Sportsfest 2014

Lørdag aften, den 31. januar 2015, blev der overrakt hæder og priser til det randrusianske idrætsliv ved Randers Kommunes Sportsfest 2014. 'Årets Sportsnavn' blev verdensmesteren i Ashihara karate, Oliver Krogstrup. Og 'Talentprisen' gik til Randers FC's Nicolai Poulsen.

Sportsgalla 2012

Stor reportage fra endnu en succesrig Sportsgalla

Sportsgalla 2011

Sportsgalla 2011 blev en succes. Ganske enkelt. Op mod 900 feststemte mennesker var på plads i Skyline Arena, hvor de fik serveret et fejende flot show og var med til at give kommunens idrætsliv den store årlige fest det fortjener.

Prioriterede idrætsgrene

Hvordan bliver man prioriteret idrætsgren under Randers Talent & Elite?

Wall of fame

Wall of Fame kan ses i Arena Randers.

Wall of Fame komite

Der sidder syv personer i den komite, der vælger de nye medlemmer af Wall of Fame

Olympisk Park 2014

Randers Olympiske Park bød også i år på et forrygende sportsshow i Tronholmparken. Vi er klar til at gentage succesen til næste år. Mange klubber har allerede meldt deres ankomst.

Olympisk Park 2013

Omkring 5000 mennesker valgte at lægge vejen forbi Tronholmparken i Randers Ugen 2013 , hvilket er nogenlunde det samme besøgstal som sidste år.

EDC Beach Festival

Beachvolley stjerner fra flere nationer vilde med Randers EDC Beachvolley Festival

Stormøde 2014

Idræt er uddannelse - ikke underholdning

Team Danmark 2014

Randers fortsætter med at være en af landets 21 eliteidræts kommuner. Team Danmark og Kommunen forlænger samarbejdet i de kommende fire år til stor glæde og gavn for kommunens mange sports-talenter. Mandag aften godkendte Kultur- og Fritidsudvalget en ny aftale.

Zoe Wimshurst

Hun er doktor i sport. Hun har - bogstavelig talt - givet mange sportsudøvere et nyt syn på tilværelsen. Zoe Wimshurst er en af verdens førende eksperter indenfor syn og eliteidræt.

Lun på ishockey

Mogens Nyholm, der er radikal Kultur- og fritidsudvalgsformand,vil gerne have en skøjtebane og -hal i Randers, men erkender, at det er et langsigtet projekt.

Skolereformen

Torsdag den 18. september holdt Randers Talent & Elite møde i Arena Randers med skolernes bevægelses-inspiratorer.

Basket 2014-15

Der er ikke så meget at snakke om. Målsætningen siger det hele: Randers Cimbria går efter guldet.

Mermaid bowl 2014

Mermaid Bowl i Randers - den helt store fest, når det gælder amerikansk fodbold i Danmark - er slut for denne gang.

Cykling 2014

Det er blevet bemærket af Team Danmark, at Randers Cykleklub af 1910 gennem flere år har gjort et godt og målrettet talentarbejde, ligesom fremtiden ser lys ud.

Cross 2014

Motorsportens mekka findes lige udenfor Randers. Du tænker måske ikke på det, når du kører forbi, men Brusgaardbanen er gjort af et særligt stof, der gør den til et unikt område.

Freja atletik 2014

Randers Freja Atletik står stærkt rustet til de kommende års udfordringer.

Sportsfest 2015

For anden gang verdensmester - for anden gang Årets Sportsnavn i Randers. Stort tillykke til en kommende stjerne på to hjul. Her kan du se samtlige prisvindere fra årets store fest, der fandt sted i Arena Randers, lørdag den 30. januar 2016 Her kan du møde alle prisvinderne

Beach fest 2015

Den officielle danske Beach Tour slutter med finaler på Randers City Beach ved Tronholmen den 20. og 21. juni 2015.

Fodbold talenter 2014

Da Nicolai Poulsen løb på banen for årtiers stærkeste danske U 21 landshold i Tjekkiet, var det endnu en stor anerkendelse af den stilsikre udvikling af fodboldtalenter, som Randers FC har praktiseret i årevis. Faktisk er klubben repræsenteret på samtlige ungdomslandshold.

Idrætsvaner

Randers kommune er i gang med en stor undersøgelse af folkeskoleelevers valg af idræt. I særdeleshed om deres idrætsvaner har ændret sig efter skolereformen er trådt i kraft. Det er vigtigt, at så mange som muligt af eleverne besvarer spørgeskemaet.

Værdiseminar 2014-15

12 eliteidrætsklubber i Randers arbejder sammen om at udarbejde et konkret værdisæt for talentudvikling.