Jeppe Thomsen, afdelingsleder Eliteidrætsskolen

Jeppe Thomsen skal afløse Torben De Place. Han skal være afdelingsleder for de 62 unge mennesker, der i dag går på Eliteidrætsskolen.

36-årige Jeppe Thomsen, der forlod Randers for 14 år siden, men som tidligere på året vendte tilbage for at blive træner i Randers Freja Atletik bliver den nye afdelingsleder på Randers Kommunes Eliteidrætsskole på Nørrevangsskolen.

Han afløser Torben de Place, der har været elitekoordinator på skolen siden den - i samarbejde med Team Danmark - blev etableret i 2009.

Se Eliteidrætsskolens Facebook side

Eliteidrætsskolen Nørrevang har i dag har 62 elever fordelt på 7.-10. klasse.

"Vi har foretaget en opgradering af Eliteidrætsskolen, således at Jeppe kommer til at være leder for lærerteamet," siger skoleleder Peter Sabroe.

"Han er udset til at bygge videre på det fantastiske fundament, der blev skabt af Torben de Place. Vores styrke på Eliteidrætsskolen er de individuelle idrætsgrene og her er jeg overbevist om, at Jeppe er den rette mand. Med hans fortid som professionel atletikudøver.  Han er fyldt med energi og udviser stor lyst til at   ville gøre en indsats i Randers."

Jeppe Thomsen, der er uddannet folkeskolelærer, blev valgt efter et tæt opløb. "Vi har haft meget kompetente ansøgere til samtaler og har valgt Jeppe i et stærkt felt," siger Elitechef i Randers Kommune Morten Arvidsson.

"Han er en erfaren træner og det har givetvis styrket hans udvikling, at han som atletikudøver har været i udlandet og dermed har oplevet andet end forholdene i Danmark. Med sit personlige engagement er jeg sikker på, at han bliver en gevinst for skolen og sammen med de øvrige lærere vil han udgøre et stærkt team."

Jeppe Thomsens historie

Jeppe Thomsen startede med at dyrke atletik i Randers i 1988. For 14 år siden forlod han byen for at prøve lykken i den store atletikverden. Det førte ham vidt omkring,  men nu er han tilbage i sin gamle klub, hvor han er ansat som løbetræner for elitedrengene.

Hans store rejse begyndte i 1999, da han flyttede til København, hvor han stillede op for den danske storklub Sparta. Her oplevede Randers-drengen mange gode år, hvor der kom danske mesterskaber - fortrinsvis i 800- og 1500 meter løb - på CV´et.,  men i 2007 skiftede han til svenske Malmø.

"Det var lidt af en omvæltning," siger han i dag, " men jeg udviklede mig meget. Atletik er en lille sport i Danmark, men er kæmpestor i Sverige."

Indimellem blev der også tid til ophold i Paris, hvorfor Jeppe Thomsen i dag kan se tilbage på en karriere, der gjorde ham til national mester i tre forskellige lande.

Kontakt

Jeppe Thomsen
Afdelingsleder
Eliteidrætsskolen, Nørrevang, Randers
Tlf: 21 84 08 08 
jeppe.allerslev.thomsen@randers.dk