Eliteidrætsskolen, Randers

Tænker du på at søge ind - eller kender nogen, der har lignende planer: Husk sidste frist for at ansøge Eliteidrætsafdelingen på Nørrevang er d. 28 feb. 2017

Velkommen til Eliteidrætsskolen

Som afdelingsleder på Eliteidrætsskolen er det mig en fornøjelse at byde dig velkommen på vores hjemmeside. Eliteidrætsskolen kombinerer sport og skolegang i udskolingen (7.-9. + 10 kl.) på en optimal måde. Idrætten er lagt ind i skoleskemaet, og klasserne er dannet udelukkende af ligesindede eliteidrætsudøvere, der stiller med de samme forudsætninger, og forventninger, som du selv.

Eliteidrætsskolen er et tilbud til dig, der vil nå til tops i din idrætsgren. Vi tilbyder dig et skoleskema med 3 x ekstra idræt om ugen. 2 x morgentræning, hvor de store idrætter træner disciplinspecifikt, og hvor alle øvrige idrætter sammen træner basaltræning, (basaltræning består af alle grundelementer i enhver idræt, lige fra decideret styrketræning til sprint, plyometrisk, kropsstamme, koordination, motorik, hurtige fødder osv…) og 1 x om ugen hvor idrætsteori kobles på praksis.

Disse timer kalder vi ”Temaidrætstimer”. De kan omhandle alt fra kost, over doping problematikker til medietræning. Endvidere tester vi også i disse ”Temaidrætstimer”. Dvs. at alle elever bliver testet i forskellige styrke, udholdenheds og eksplosive øvelser.

Desuden testes 8, 9 og 10 kl. to gange om året i VO2max. Det vil sige, at vi tester din maksimale iltoptagelse. Det foregår helt konkret ved, at du kommer op på et løbebånd, med iltmaske på, og så måler vi din evne til at optage ilt. I den forbindelse måles der også fedtprocent, højde og vægt.

Alle idrætter under DIF kan principielt optages på skolen. Som en del af optagelsen kommer du til en samtale med elitechef, skoleinspektør og elitekoordinator og som håndbold og fodboldspiller kommer du også til trialout.

Vi glæder os over din interesse for Eliteidrætsskolen og ser frem til at høre nærmere fra dig. Enten i form af en ansøgning, eller hvis du har spørgsmål, så kontakter du bare mig på nedenstående telefonnummer.

Jeppe Thomsen
Afdelingsleder, 
Eliteidrætsskolen, Nørrevang, 
Randers
Tlf 2184 0808
e-mail:jeppe.allerslev.thomsen@randers.dk

Ansøgningsfrister offentliggøres her på siden

Jeppe Thomsen, afdelingsleder Eliteidrætsskolen Eliteidrætsskolerne er et HIT Reportage fra Bootcamp Information om optagelse