Oldefar stjal billedet

Det er mig en fornøjelse at sende en stor tak, der fra mit sportshjerte går ud til alle vores herlige og trofaste Facebook-venner, som var med hele vejen på Randers-sportens store festaften. For et par timer siden nærmede vi os 40.000, hvilket - efter min mening - er mere end imponerende. Læg dertil de mange, der delte, likede og kommenterede. Den gamle redaktør er helt rørt. Men det var da også en fin Sportsfest i Arena Randers. Skønt 2016 bestemt ikke var lutter lagkage gjorde pokalsejren - på en af årets sidste dage - Randers HK til Årets Sportsnavn. En meget populær Jens-Erik Madsen er ny cykelmand i Wall of Fame. Purhus ryddede bordet i klubbernes afdeling. Stilsikre Stine Schytte brændte igennem som Årets Leder. Og så var der lige den gamle dommer, der kom ind fra højre og på en måde stjal billedet

Ugens Blog, søndag 29 januar 2017

Han indtog scenen til tonerne af Smoke Gets in Your Eyes. Et hit jeg husker fra min barndom, hvor The Platters rejste verden rundt med det nummer, men i virkeligheden er sangen fra 1933. Samme år som Henning Beck blev født. 

En sand håndboldlegende, der fortsat er i aktion - så sent som for en uge siden i Assentoft, har jeg hørt - og faktisk er landets ældste aktive håndbolddommer. Jeg tror også han er verdens ældste, men har ikke tjekket det.

Helt fortjent fulgte et massivt, varmt, stående bifald, da den friske 84-årige indtog scenen for at modtage den nye dommerpris. Elitechef Morten Arvidsson fortalte entusiastisk om Becks mangeårige meritter.

Jeg synes personlig bedst om den med, at Beck altid forsøger at skabe en god stemning på banen. Uanset hvor intens stemningen måtte være.

Alle fortjener respekt

Lad mig lige slå fast, at alle, der i aftes blev hyldet med pokal, penge, hæder og ære - i det hele taget alle nominerede - fortjener en stor tak for den ekstraordinære indsats de leverede sidste år. De har alle min fulde respekt, men det vil føre for vidt at nævne alle her.

Årets Sportsnavn er naturligvis umulig at komme udenom. Det er showets mest fornemme pris. Naturligvis er den det. Den Randers-atlet - eller hold - der har leveret årets største præstation, kan man ikke overgå.

Randers HK steg til tops for tredje gang. Og alle gode gange tre har Camilla Dalby været med. Stort t-lykke med det - og det vigtige europæiske point, da festtøjet blev skiftet ud med arbejdstøj.

De var i hård konkurrence. Jeg kender ikke tallene, men der må og bør have være tæt opløb med - i lidt tilfældig rækkefølge - Mie Højlund, Mads Würtz Schmidt, Randers HH og den unge karate-kæmper Oliver Møller Jensen, der løb med prisen som Årets Talent.

Madsen på pladsen

Det er ingen hemmelighed, at vi har haft vores problemer med Jens-Erik Madsen. Jeg kan godt afsløre, at han - for sin glorværdige karriere - burde være hængt op på Wall of Fame tidligere, men de seneste år er skiferier med familien kommet i vejen. Endelig lykkedes det os - uden at afsløre alt - at få ham til at blive hjemme. Det tror jeg ikke han fortrød.

Purhus gik lykkelige hjem med to priser og mange rosende ord - fra både Folkeoplysningsudvalget og SIKR - til en landsbyklub, der tør gå sine egne veje og som i 2016 gjorde sig bemærket udenfor kommunegrænsen. Hatten af for det.

Kvoten er brugt. Dette blev ordene denne festdagen derpå, hvor Facebook-uret fortsat tikker og melder om nye likes med mere. Jeg takker igen

Harvy Hansen
PR- og kommunikation
Randers Talent & Elite