Ugens bedste Fisker

Jeg er formentlig ikke den eneste, der synes, at de seneste dage har stået i fiskens tegn, når det gælder topsport i Randers & omegn. Jeg tænker selvsagt på ugens nyhed om, at Maria Fisker til sommer vender hjem fra det rumænske, men også på Kasper Fisker, der i den spæde fodboldsæsons første træningskampe har leveret præstationer, som kunne lede tankerne hen på, at han måske kan blive en af forårets mænd i Randers FC.

Mere om to gange Fisker senere, men først kaster jeg lige blikket på vores egen lille verden. Som min altid opmærksomme læser sikkert har bemærket, kunne jeg i ugens løb bringe en yderst glædelig nyhed, nemlig at vores Facebook opslag var nået ud til over 45.000 personer på ugeplan.

"De må være begyndt at tælle på en andens måde", lød den umiddelbare, lidt tørre, kommentar fra elitechef Morten Arvidsson, men en nærmere eftertælling antyder, at det imponerende tal faktisk godt kan være selveste sandheden.

Ikke uventet var det sidste weekends massive dækning af Sportsfest 2015, der var hovedårsagen til den overvældende interesse. Mange af vores snart 2000 følgere var tydeligvis opsat på at holde sig ajour med, hvem der løb med de eftertragtede priser. Efterhånden som den festlige aften skred frem i Arena Randers.

Topscorer på kvisten

Nyheden om, at Rene Kvist blev den første, der modtog den nye pris som kommunens eliteråd lægger navn til, blev suverænt aftenens topscorer. Han er en meget populær mand, den gode Kvist, men også årets leder - ildsjælen fra Bjerregrav Lykke Andersen - havde læsernes interesse.

Masser af likes og ditto delinger. Helt naturligt kom de fleste klik fra Randersområdet, men der blev også fulgt livligt med andre steder i landet. Og sågar i det store udland.

I Randers Talent & Elite siger vi naturligvis 1001 tak - mindst - for jeres dejlige opbakning. Bliv venligst ved.

Fra allerøverste hylde

Som lovet tilbage til de to gange Fisker, der stjal overskrifter.

"Maria passer perfekt ind i vores overordnede strategi, om at kunne spille med om medaljer hvert år. Hun har nogle klare spidskompetencer, og vores ambition om at tilføre truppen en venstrekant af højeste karat, er blevet indfriet", hed det i Randers HKs officielle pressemeddelelse.

"Da det stod klart, at Linn Gossé ønskede at returnere til Norge, gik vi straks efter at få hentet Maria hjem, og det er vi glade for nu er lykkedes for os. Det betyder rigtig meget for såvel klubben som "brand'et" Randers HK, at vi er i stand til at hente spillere fra allerøverste hylde samt signalere, at vi henter en "Randers HK- pige" tilbage i truppen".

Jeg kan kun være 100 pct. enig

"Brandvarme Fisker", skrev Amtsavisen efter Randers FCs træningskamp i Vejle om den 27-årlige kantspiller med fornavnet Kasper, der i årets første to testmatcher er noteret for to scoringer og to assists.

Jeg er spændt på, om Kasper holder niveau i den kommende uges træningslejr under varme himmelstrøg, hvor storklubben Shakhtar Donetsk er blandt modstanderne.

Har lige læst på FCs hjemmeside, at de er vel ankommet til det spanske. I Cph Airport løb de ind i Lucas Graham Forchhammer fra bandet Lucas Graham.- se billedet på vores FB -  så det kan vel ikke gå helt galt.

Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite