Uge 33 - En af dagene

Hvornår er det morgen, hvornår er det nat? I en travl dagligdag vel ikke det mest relevante spørgsmål, men i grumme OL-tider - i fjerne lande - kan alle sportsidioter sikkert nikke genkendende til, hvor svært det kan være at holde rede på de mentale tidszoner. Randers Olympiske Park har lukket og slukket, men ser frem til spændende, nye udfordringer, hvor i særdeles parkens nyeste tilbud - Seniorernes Idrætsdag - kommer til at spille en mere fremtrædende rolle. Det samme gør Mads Würtz Schmidt på den internationale cykelscene. Drengedrømme er virkelighed. Et stort skridt op ad karrierestigen. Næste år kører han på top-professionelle Katusha og får dermed adgang til de allerstørste løb.

Ugens Blog, søndag den 21. august, 2016

Faktisk kan jeg ikke lige huske om pral er en af de syv døds-synder. Tror det egentlig ikke, men er da enig med flertallet i, at en overlegen, oftest selvsikker pralhals - som det hed engang - er noget af det mest uudholdelige, der findes. Derfor skynder jeg mig - i samme åndedrag - lige at fremhæve, at vi den seneste uge har oplevet en sand, positiv seerstorm på vores Facebook.

Sådan i retning af 26.000 personer er vi nået ud til. Det har vi prøvet før, men det ekstra glædelige er, at det er vores egen lille forretning, der har trukket størsteparten af læsset. Godt nok hjulpet godt på vej af et meget populært billede af FC-helte, der skrev autografer i OL-parken, nogle glade børn på hesteryg, seniorer i lystig idræts-leg - but anyway.

En af dagene var torsdag. For fanden da - undskyld mit franske - hvor var det godt at være til seniordagen. Mørke skyer trak ellers op over Tronholmen denne dag - endnu en af dagene - men heldigvis blev det ved truslen om regn, hvorfor de fremmødte - med stor entusiasme - gik til sagen.

Hvad enten det nu var billard - eller mere krævende aktiviteter (undskyld). Var der en, der sagde: Livsglædens vitaminpiller ?

Dansens fristelser

Man kunne sågar opleve min gode kollega Jesper - kommunens breddeidrætskonsulent med efternavnet Jakobsen - kaste sig ud i dansens fristelser. Frygtløs, vil jeg sige. Til de tvivlende kan jeg lige nævne, at billeddokumentation findes på vores Facebook.

Samme Jakobsen blev så begejstret, at han straks lod forstå, at seniordagen er kommet for at blive. Den bliver med garanti gentaget til næste år og - så vidt jeg har forstået - med endnu flere idrætstilbud til folket i den såkaldte tredje alder.

I Rio brænder OL-ilden videre nogle timer endnu. Derimod er den - unægtelig mere beskedne - slukket på Tronholmens græs. Derfor tid til at takke de omkring 20 foreninger, der mødte frem for at præsenterer deres idrætsgrene. Ingen nævnt. Ingen glemt.

Også hjertelig tak til alle, der mødte op. hvad enten det var for at tage del i aktiviteterne - eller "blot" for at kigge på. Vi ses igen til Randers Olympiske Park 2017. Endnu større, endnu bedre.

Schmidt er Superliga

Efter sigende kan Mads Würtz Schmidt en smule russisk, hvilket ikke er det værste, når kommunens roterende dreng nummer et nu har skrevet kontrakt med et russisk hold!!!

I dag kunne Randers-drengen og storholdet Katusha afsløre, at 22-årige Schmidt fra næste sæson er at finde i cykelsportens absolutte top-klasse. Vejen til de store klassikere - og de store etapeløb ligger åben. Som han selv siger er drengedrømmen gået i opfyldelse.

Jeg vil i denne ombæring spare min læser for en opremsning af unge Schmidts meritter. I stedet ønsker jeg af hele mit sportshjerte Mads al mulig held og lykke i den store sportsverden. Tænk - en af dagene - at få en Randers-rytter med i Paris-Roubaix. Eller hvorfor ikke lade drømmen leve videre: Tour de France.

Schmidt er simpelthen superliga. Ham kan vi godt være stolte af

Harvy Hansen
PR og Kommunikation
Randers Talent & Elite