Levende billeder

Velkommen til den fagre nye live-verden. For første gang sendte Randers Talent & Elite i går levende billeder i levende live på Facebook. En spændende nyskabelse, der giver nærmest uanede muligheder. Samtidigt beviste Mads Würtz Schmidt endnu engang, at han er gjort af et særligt stof. Efter sejre i det store udland slog Randers-drengen - trods en punktering kort før mål - til i et af de største danske cykelløb, der kan lede tankerne hen på legendariske Paris-Roubaix.

Efter nogle hektiske uger holder bloggen en kort - men velfortjent - pause. Den næste udgave kan du læse søndag den 8. maj

Nerverne var noget oppe i feltet, da jeg i går gjorde mig klar til at leverer ansigt og ord til, hvad der blev Randers Talent & Elites første live-sending på Facebook. Ude i min kones søsters hus i Assentoft - for nu at få alle detaljer med.

Det kunne sikkert også fornemmes - nerverne, altså - da de sådan cirka 40 sekunder blev sendt ud i den store verden. Levende billeder i levende live.

Egentlig var det jo ikke noget særligt, sådan rent teknisk. Jeg mener: Masser af FB-brugere har fundet frem til den nye mulighed, men alligevel. Jeg kunne ikke lade være med at lade tankerne flyve - og de nåede vidt omkring.

I en tid, hvor vi hele tiden bryder grænser for kommunikation, så jeg muligheder som jeg ikke her & nu skal trætte min læser med. Det bliver jo ikke sådan, at vi nu er klar til at transmitterer direkte fra alle store begivenheder i kommunen, men mindre kan sagtens gøre det. Vi føler os frem. Stille og roligt.

Der er også nogle rettigheds-spørgsmål, der lige skal undersøges, men alt i alt glæder vi os til - som jeg ser det i skrivende stund - at kunne sende små direkte indslag fra kommunens idrætsliv.

Med små midler kan vi givetvis nå langt omkring og dermed serverer nyheder reportager, interviews, analyser - kald det lige hvad du vil - præcis når de sker.

Jeg forestiller mig også, at kommunens mange foreninger kan få adgang til denne service og således præsenterer nyheder i levende billeder.

Vi starter i det små, men spændende er det. Synes jeg.

Stærk i troen

Jeg har tidligere kaldt Mads Würtz Schmidt for kommunens roterende dreng nummer et og den værdighed levede han til fulde op til i weekenden, hvor han sejrede i måske det største danske endagesløb - GP Herning. Bedre kendt som forårsdagen på Heden. Et cykelløb, der - som jeg ser det - kan måle sig med nogle af de største. Blandt disse forbilledet: Paris-Roubaix. Der er bestemt ikke nogen gylden middelvej over det.

I sig selv flot, at Randers-rytteren, der tidligere på sæsonen har imponeret med sejre i udlandet, kunne bestige det højeste trin på sejrs-podiet, men jeg hæfter mig mere med måden han gjorde det på.

Hen mod afgørelsens time punkterede han, men det slog ikke en mand, der er stærk i troen, ud. "Jeg blev ikke bekymret, da jeg punkterede. Hvis man mister troen - troen på sejr, vil jeg tro han mener - kan man lige så godt lade være med at køre," sagde han.

Se det er en holdning og indstilling, der skaber folk, som er på vej til at nå op blandt de allerstørste. Jeg overdriver - eller drømmer - ikke. Jeg tror på det.

Og, kjære Mads. Jeg er også ganske stærk i troen

Harvy Hansen

PR- og Kommunikation 

Randers Talent & Elite