Uge 8 - 2015

Brock-Madsens store uge

Ugens Blog, søndag den 22. februar, 2015
Med mit sædvanlige tøsedrenge forbehold må det være tilladt at slå fast, at Randers FC fortsat er med i forårets medaljekamp. 

Den imponerende 3-0 sejr i sæsonåbneren kan kun have fået eventuelle andre bronze-aspiranter til at ryste i bukserne. Lige nu er der nemlig hele 7 point ned til Brøndby på den kedelige fjerdeplads.

Nogle har kaldt det en magtdemonstration. Helt så langt vil jeg ikke gå, men der var så sandelig momenter i den kamp, der mere end antydede et alt andet end forsømt forår.
Eksempelvis at Nicolai Brock-Madsen og Djiby Fall som den letteste ting af verden tog over, når en skadet Viktor Lundberg og karantæneramte Mikael Ishak ikke kunne være med. 

I særdeleshed Brock spillede - efter min mening - en fremragende kamp, hvilket naturligvis får mig til at tænke på, at han kun kan have forbedret sine chancer for at tilkæmpe sig en plads på U21 landsholdet, der til sommer skal spille EM slutrunde i Tjekkiet.
Ambassadøren
Vel synes jeg vi har gøre med et af tidernes bedste danske hold i den aldersklasse, hvor der bliver mega hård kamp om hver eneste plads, men alligevel ser jeg det allerede nu som yderst sandsynligt, at Brock, der i ugens løb blev udnævnt til at være Randers kommune nyeste cykelambassadør, kommer med. Naturligvis håber jeg også, der bliver plads til Nicolai Poulsen.
Det er også værd at bemærke, hvor lidt det egentlig - i hvert fald set udefra - betød, at FC hurtigt blev reduceret til 10 mand, da en stærk og væsentlig spiller som  Elmar Bjarnason så rødt. Jo, det var en ganske rimelig start på sæsonen (underspilning kan forekomme).
Deroute
Med sorg i sinde må jeg konstaterer, at Randers HKs frie fald fortsætter. Et såret dyr kan også være farligt, konstaterede jeg i søndags med henvisning til, at det faktisk var lige ved og næsten, at miraklet i Lublin var blevet en realitet. Et sølle mål manglede, men uanset set, hvad var cheftræner Mads Brandt allerede fyret.

Det fik han så at vide på vej op i flyveren til Tirstrup. Det kan man mene om, hvad man vil. Det er mig da også bekendt, at der er flere udlægninger af, hvad der reelt skete, men uanset hvordan man vender og drejer den, er der vel almindelig enighed om, at det bestemt ikke er god reklame for forretningen.
Og for at gøre ondt værre, fik trænerfyringen ikke just den ventede sportslige effekt, da holdet igen løb ind i et knebent nederlag.

Stort t-lykke til Randers Cimbria, der efter at have været så meget ondt igennem, har løst billet til slutspillet under kurven og dermed er sikret endnu et år i bedste række. 

Jeg skal ikke vade i historien om dårlig økonomi og kreative initiativer - det er heller ikke god pr - men blot sende de tilbageværende, hårdt kæmpende spillere mine bedste hilsner med ønsket om alt mulig lykke og held i de afsluttende kampe. Der bliver sikkert brug for det.

Åbent hus
Sluttelig skal jeg minde om, at der er i næste uge er åben morgentræning på Eliteidrætsskolen Nørrevang. Går du med planer om at søge ind på skolen - eller har du allerede gjort det - er det altså den perfekte mulighed for at snuse lidt til, hvordan det hele foregår. Hver tirsdag og torsdag. morgen. 07,30-09,00

 
Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite