Duer ikke væk

Ugens Blog, weekenden 5.-6. december 2015 Ja, ja, den en god nok. Citatet er fra Klods Hans, hvilket på ingen måde skal føre til sammenligninger med de personer - endsige klubber - der bliver nævnt i denne blog, men lidt blikfang har vel aldrig skadet.

Min opvakte læser husker sikkert, at det var prinsessen, der i H.C. Andersens klassiske eventyr sendte de fornemme friere på porten med den indiskutable kommentar. Nu bliver min balancegang så at gå direkte videre til den øjeblikkelige situation hos byens sports-flagskibe: Randers HK og Randers FC.

Hvad angår håndboldkvinderne blev samtlige VM-emner siet fra inden det i aften gik løs i Herning. Jeg mener ikke, at betegnelsen "duer ikke" er passende, men under alle omstændigheder blev de lokale - Katrine Heindahl var den, der holdt længst - ikke fundet gode nok til repræsenterer nationen på hjemmebane.


Et Randers-frit landshold passer mig ikke rigtig godt. Skal jeg være helt ærlig, synes jeg, at dette VM havde været bare en lille smule mere interessant og spændende med HK-deltagelse, men på den anden side må jeg jo erkende, at det er landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der bestemmer Og at han - måske - i virkeligheden valgte rigtigt

Farvel til Todd ?
Sådan set udefra mindede det om en klar succeshistorie, da Amtsavisen for nogle uger siden kunne afsløre, at et udenlandsk konsortium stod klar til at investerer stort i Randers FC. Med 1. januar som startdato. Senere kunne avisen, der synes at være velunderrettet slå fast, at de seks moderklubber var enedes om at godkende salget. Så langt, så godt.

Men i denne uge synes jeg nok, at glansbilledet er krakeleret en smule. Først valgte FCs populære sportsdirektør Peter Christiansen at sige op. Han havde endog meget svært ved at se sig selv som en del af den nye konstruktion. 

Som han blev citeret for FCs pressemeddelelse:  "Jeg kan ikke se, at mine kompetencer harmonerer med det nye projekt."

I dag fulgte så næste kapitel i, hvad der kunne ligne en uendelig historie - i hvert fald på denne side af jul. Amtsavisen var igen på stikkerne og bankede løs med, at dagens match i Hobro kunne blive Colin Todds sidste som cheftræner. Intet mindre

Man antydede, at han måske ikke passer ind i rigmændenes koncept og bemærkede, at den gode brite - i sin tale til sponsorerne inden sidste uges møde med Nordsjælland - sagde. Jeg citerer: "Vi må se, om vi ses igen efter nytår."

Naturligvis var cheftræneren også i fokus hos TV3 Sport - efter dagens 0-0 kamp i Hobro.

Her sagde han, at det er " en stor skuffelse, at PC har sagt op," Og tilføjede: "Nu må vi se, hvad der sker i klubben. Det er meget usikkerhed, men jeg er tilbage i januar."

Jeg skal på ingen måde være manden, der spår om fremtiden i "hele byens klub", men jeg kan love at fortsættelse følger. Samtidigt siger min forholdsvis sikre fornemmelse, at stemningen i byen siger, at Todd skal blive!!!

Harvy Hansen
PR og Kommunikation
Randers Talent & Elite