Uge 32

Byger, der går og kommer

Ugens Blog. Søndag den 10. august. 2014


Hvad nu, hvis det bliver regnvejr?
"Ja, så bliver det vådt."
For mig er dette en klassisk ordveksling mellem en bekymret TV-reporter og Bjarne Riis under sidste sommers Tour de France. Unægtelig også en, hvis man tillader udtrykket, tør bemærkning.

Helt uden sammenligning, havde vi i vores Olympiske Park naturligvis forberedt os på regn, da vi åbnede for festlighederne i Tronholmparken, men det blev unægtelig til noget mere vand, end vi havde frygtet i lørdags, hvilket desværre betød, at flere aktiviteter måtte indstilles.
 
Om end vi ikke er herrer over den danske sommer, hvor byger som bekendt går og kommer, skal jeg naturligvis beklage dette.

Og i samme åndedrag siger jeg tusind tak til de mange tilskuere - vel omkring tusind stk alt i alt - der tappert søgte ly og håbede på, at det "kun var en byge".

Det var det sådan set også, men lad mig lige slå fast, at det var en lang en af slagsen.

Også en stor tak sender jeg til de mange deltagende foreninger, der ligeså tappert blev ved med at håbe, men - som alle os andre - desværre spejdede forgæves efter solen.

Så må jeg sige, at det var meget bedre i dag. Det var Randers Olympiske Park som vi kender den. Godt vejr, glade tilskuere, der fik sig en på opleveren og som - for fleres vedkommende - også prøvede kræfter med dagens forskelligartede aktiviteter, hvoraf jeg nævner:
 (Borgmesterbesøg i OL-parken. Claus Omann Jensen i snak med Elitechef Morten Arvidsson)

Poledance, boksning, wrestling, amerikansk fodbold, mini tennis, Beach Volley og en tur på hesteryg. Sig ikke, at vi er alsidige.

Og netop hestene - eller det er vel snarere pony´s var meget populære blandt de mange børn, der gæstede parken, men også andre holdt meget af de firbenede

Her er det eksempelvis vores populære, dygtige, utrættelige speaker Lasse Laugesen, der for en kort stund har lagt mikrofonen og tilbringer lidt kvalitetstid med Balder!
 
TV2 Østjylland om Sund Randersuge
Som pr-mand glæder det mig naturligvis, at medierne også i år har vist interesse for arrangementet. I dag var således TV2 Østjylland på besøg. "En sund Randersuge," kaldte de det. Fred være med det.
Her kan du se indslaget

Desværre har jeg en mistanke om, at den gode TV-mand tror, at der kun er plads til "de smalle idrætsgrene." Den holder naturligvis ikke.

Se det ved selvsyn, når vi forhåbentlig ses til Randers Olympiske Park andet akt i næste weekend, hvor vi igen-igen byder på et overflødighedshorn af et program. Det vil føre for vidt til at nævne det hele her, men tjek det på vores hjemmeside.
 
Jeg kan dog lige nævne, at der blandt aktiviteterne er brydning, hvor AK Frem har et fristende tilbud, der i al sin enkelthed lyder: Kom og nedlæg din makker.

Endvidere hilser vi en ny sportsgren velkommen, da der for første gang kæmpes om et dansk mesterskab i Beach Tennis. Et efter sigende meget underholdende spil som jeg da synes fortjener en chance.

 
Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite