Uge 15

En bokser slog til

Ugens Blog. Søndag den 13. april. 2014.

I disse dage er der blandt de mange sportsentusiaster i Randers & omegn fuldt fokus på Randers Cimbria og "byens pigers" kamp om DM-medaljer.

Det fremgår også tydeligt på vores Facebook side, hvor der er dømt meget stor interesse - og mange likes - når der er nye opslag om basket-drengene og kvindehåndbolden på plakaten.

Interessen er også altid stor for Randers FC, ligesom HKs nyindkøbte Jane Schumacher (billedet) solgte mange billetter, men ind imellem dukker der en overraskelser om.
 
Det gjorde der også i denne uge. Ikke fordi det ikke var en god historie, for det synes jeg så absolut, at det var, men alligevel overraskede det mig, hvor kæmpestor interesse, der var for en artikel om den talentfulde bokser Malthe Kristensen på bare 15 år.

Ugens mest læste
Den har i særklasse være blandt ugens mest læste, hvilket fortæller mig, hvor stor interessen for boksning er i en traditionsrig bokseby.

Det kan selvfølgelig også tænkes, at den fremstormende unge nævekæmper  har en meget stor familie, der sluger alt, hvad der skrives om ham, men mon dog det er årsagen? Nej, vel.

Selv læste jeg også med stor interessen artiklen i Din Avis. Fortællingen om en ung mand, der bliver spået en stor fremtid, hvis han altså bliver ved med at bevare fokuseringen på sport.

Som det siges meget direkte: "Han har en meget stærk vilje, men det kræver, at han formår at holde fokus på boksning. Han bliver 16 næste gang, og i den alder kommer der andre ting i livet med piger, kammerater og fester. Men fokuserer han på boksningen, kan han nå langt."
 
Lige nu kan han kalde sig dansk mester i  bantamvægt for U17 boksere og foruden DM-guldet fik han også pokalen som DM-stævnets mest  største talent. Noget af en opfølgning på det danske begyndermesterskab, han snuppede i sin første sæson i fjor og som jeg var med til at hylde ham for ved året store Sportsgalla.

Som åbenbart rigtig mange, ser jeg også frem til at følge den unge mand fremover.

Husk foreningsmødet efter påske

Jeg har lige en vigtig meddelelse til alle kommunens foreninger. Som sikkert bemærket har I alle modtaget en indbydelse til det foreningsmøde som Kultur og Fritidsafdelingen holder tirsdag den 22. april på VIA College, Jens Otto Kraghs Plads, 3, kl. 17-20,00. Mange emner er på programmet, blandt andet den nye skolereform.

Officielt er fristen for at tilmelde sig udløbet - og mange interesserede har meldt sig - men da vi gerne ser et så stort fremmøde som muligt, er fristen forlænget til på onsdag: Den  16. april.

Du sender din tilmelding til bsp@randers.dk

Jeg slutter af med at ønske alle en god påske med ønsket om masser af store oplevelser i den lokale sportsverden. Hvad enten du er aktiv eller tilskuer.

Der bliver masser at holde øje med og størst interesse vil der sikkert være for:
Mandag: Cimbria spiller semifinale nr. 3 mod kaninerne i Svendborg. Stillingen i bedst-af-5serien er 1-1.

Torsdag: Randers FC møder Esbjerg og Cimbria spiller - hjemme - semifinale nr. 4

Søndag: Randers HK spiller første DM-semifinale mod Midtjylland og Randers FC tager en tur til Aalborg.

Mandag: Forhåbentlig er det hele afgjort til Cimbrias fordel, men hvis-og-hvis ikke, er det her den altafgørende semifinale nr. 5 spilles.

Næste søndag holder bloggen en kort, men velfortjent påskepause. Jeg er tilbage søndag den 27 april
 
Harvy Hansen
PR og Kommunikation
Randers Talent & Elite