Uge 45

Ny Facebook side slår alle rekorder

Ugens Blog. Søndag den 10. november 2013

Skal jeg være helt ærlig, burde den vel være kommet for længst, hvilket de seneste dages store interesse bekræfter med al ønskelig tydelighed. Jeg taler naturligvis om Eliteidrætsskolen, Randers nye Facebook side, der blev søsat i torsdag og som fra start er blevet et tilløbsstykke. For nu at udtrykke det mildt.

I skrivende stund konstaterer jeg, at vi er oppe på knap 200 synes-godt-om og en rækkevidde som jeg lige ikke kan overskue, men stort er det. Jeg må sige, at det overgår alle de dristigste forventninger.

Og så på et tidspunkt, hvor vi faktisk lige er begyndt. Du kommer til at høre meget mere om siden - og dens mange muligheder - de kommende uger.

Jeg håber, at siden bliver en uhyre vigtig kommunikationstavle for alle på - og omkring - skolen. Et nyttigt redskab til hurtigt at kunne komme ud med nyheder, budskaber og kommentarer.

Hvis du ikke allerede har været der, kan jeg kun opfordre dig til hurtigst muligt at kigge forbi og tjekke siden ud. Du må også gerne synes godt om!!!!


Stortalent i stærkt tysk selskab
 
Jeg indrømmer gerne, at vi i opstartsfasen måtte fylde hullerne ud med lidt ældre nyheder, men de synes nu at være blevet særdeles godt modtaget.

Blandt de helt friske ting fra nyhedsfronten var den gode historie om, at stortalent Glen Meier fortsætter med at køre motocross for det tyske KTM Kosak Racing Team.

Randers-drengen, der går på Eliteidrætsskolen - og som på billedet ses i sikre tyske hænder - rykker op 125cc klassen, hvor han skal køre hele EM-serien, junior VM og den prestigefyldte ADAD Youngster Cup.

Jeg ønsker ham al mulig held og lykke.

Op på tennis beatet
  
Det var også i ugen, der gak, at vi "breakede" nyheden om, at Randers Kommune nu også er helt fremme i tennisskoene.

Som den første kommune i Danmark går vi aktivt og målrettet ind i et idrætsfremstød, der skal få flere af kommunens skoleelever til at spille tennis.

Randers Talent & Elite står bag projektet, sammen med Dansk Tennis Forbund (DTF) og Randers Tennis Klub. Foreløbig er seks af kommunens skoler hoppet på tennis-vognen. Yderligere 6-7 skoler følger trop til foråret.

Det er første gang en kommune går ind i et sådant projekt Kommunen finansierer udstyret - ketsjere og skumbolde - og er med til at sikre kurser for idrætslærere. Som det fremgår af Hans Carstens billeder har de første lærere allerede været på skolebænken.

 
  Der er tale om såkaldte mini-tennis, hvor udstyret er solidt og holder længe, så jeg kan love at skolerne får glæde af udstyret i flere år.

Ugens t-lykke - og sidste nyt

Ugens store tillykke går til Vorup FBs fodbolddamer, der rundede sæsonen af med en sejr og dermed endte som sikre vindere af 1. division. Jeg glæder mig til at følge dem tæt i forårets oprykningsspil.

Også t-lykke til Randers Rugby Club, der blev vindere af 2. division Vest.

Hvordan det er gået Randers HH og Tennisklubbens elitehold - samt ikke mindst, hvad der venter af spændende begivenheder de kommende dage, finder du under Sidste Nyt.
 
Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite