Uge 45

Tak for en fortræffelig indsats, Torben

Ugens blog - fredag den 27. september 2013
Skrevet af Elitechef Morten Arvidsson

Et stort kapitel i Randers Kommunes Eliteidrætsskoles historie er slut. Torben de Place har haft sin sidste arbejdsdag som elitekoordinator.

Et job han har haft siden skolen - i samarbejde med Team Danmark - blev etableret i 2009. I dag har skolen 62 elever fordelt på 7.- 10. kl.

Torben var en stor drivkraft bag etableringen af Eliteidrætsskolen Nørrevang. Hans glødende engagement og professionelle tilgang har inspireret mange unge idrætsudøvere på skolen. Og har været en afgørende faktor for skolens succes.

Torben har påtaget sig masser af opgaver som han har løst med stor entusiasme og høj kvalitet. Hans engagement og seriøse tilgang til tingene vil blive savnet.
 

Nye standarder
Jeg er sikker på, at hans kommende arbejdsgiver vil få stor glæde af netop disse egenskaber. Det samme vil håndboldspillerne i Hinnerup.

Torben har sat nye standarder for Eliteidrætsskolen og har været i stand til at flytte grænser hos rigtigt mange elever, hvilket er en afgørende kvalitet i den proces, der udvikler talenter til at blive topatleter.

Bag den til tider barske facade banker et godt og stort hjerte. Det har mange elever oplevet. Den empati - blandet med disciplin - har været guld værd i  skolens etableringsfase.

Jeg slutter med at sende en stor tak til Torben. Tak for den fortræffelige indsats du har ydet på Eliteskolen Nørrevang.

Og ønsker dig det bedste fremover.

Morten Arvidsson
Elitechef
Randers Talent og Elite