Uge 4

Randers HKs mærkelige uge. To priser - to nederlag

Ugens Blog. Søndag den 27. januar 2013.

Jeg er ikke i tvivl om, at det har været en noget anderledes uge for Randers HKs danske mestre. Hvis jeg lige tager det kronologisk, blev de sidste lørdag fuldt fortjent hyldet som ”Årets Sportsnavn 2012” og fik lov til at feste igennem til Sportsgallaens berusende After Party.

Midt på ugen blev der dækket op til en ny fest, da byens populære kvinder løb med prisen som ”Årets Østjyske Sportspræstation”. En ny pris som TV2 Østjylland har indført i regionen.

Jeg under af hele mit sportshjerte pigerne de to priser. Det var mildt sagt imponerende, hvad de præsterede sidste år, men hvad nu med 2013, tillader jeg mig at spørge i samme åndedrag.
Anders Lund Madsen 
Som sikkert min læser bekendt bød ugen på to sportslige nederlag. Til Team Tvis og til norske Larvik, der var første modstander i Champions Leagues Main Round. Den del af turnering, som kun de otte bedste hold i Europa – verden kan man vel egentlig godt sige – har spillet sig frem til deltagelse i.

Jeg er unægtelig lidt bekymret for den videre deltagelse i en gruppe, der også indeholder Buducnost og Gyør. Og hvad med kampen om årets nationale mesterskab?

Jeg lægger trygt prioritering op til cheftræner Jan Leslie og hvem, der ellers har noget at bestemme.

Fin fodboldstart
n modtog for en god uge siden Sportsgalla prisen. Han kvitterede for tilliden ved at være blandt målscorerne, da Randers FC viste forventningens gode form, da Hjørring blev besejret 5-2 i hvad jeg vil kalde vinterens første træningskamp.
 Jacob Dehn Andersen
Cheftræner Colin Todd var yderst tilfreds, men sagde samtidigt til Amtsavisen, at der arbejdes seriøst med at skaffe forstærkninger. Inden transfervinduet lukkes. Har I nogen gode bud derude?

Tak for kampene, Anita
Jeg sender en stor tak til Anita Christensen for mange gode oplevelser. Jeg har haft den store fornøjelse at følge hende fra hun startede som professionel bokser i 2000. Det største var naturligvis VM-titlen.

Nu har hun valgt at stoppe og i stedet kaste sig over Duatlon. Held og lykke med det.
Anita 
Sidste år oplevede Eliteidrætsskolen Nørrevang en imponerende tilgang af elever. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at de unge mennesker nærmest stod i kø for at komme ind. Forhåbentlig er interessen lige så stor i år.

Jeg minder om, at der er informationsmøde i morgen – mandag den 28. januar 2013. KL 18,30. Det foregår på Nørrevangsskolen, Glentevej 15, 8930 Randers
Harvy 
Harvy Hansen
Pr og Kommunikation
Randers Talent & Elite