Uge 33-34

Tak for sommeren

Søndag den 25. aug. 2013

Ugens Blog holder en velfortjent ferie. Er tilbage igen søndag den 8. september

 

En travl sommer med masser af aktiviteter på Randers City Beach og Randers Olympiske Park er slut.
Derfor holder Ugens Blog en kort sen-sommerferie, men er tilbage søndag den 8. september.

Sidste Nyt gør det samme, men vil dog blive opdateret, hvis der kommer Breaking News fra den lokale idrætsverden.

På Facebook vil der i min ferieperiode være 2 opdateringer om dagen.

Typisk om formiddagen og inden du går i seng.

Som nævnt en travl sommer, men som det fremgår af billedet: Bestemt ikke kedelig
 


Ugens Blog. Søndag den 18. august 2013.

Jeg starter med at sende en min største tak til de omkring 30 af kommunens idrætsklubber, der stillede op. Og med stil, charme, præcision og faglig dygtighed præsenterede deres sportsgrene i Randers Olympiske Park, der for et par timer siden lukkede og slukkede for denne gang.

Efter min smag serverede klubberne et overdådigt, appetitvækkende idræts-måltid. Et righoldigt og afvekslende sportsprogram. Intet mindre.

Fra yoga til motorsport, fra poledance til sportsløbehjul. Og de mere sikre træffere: Gymnastikopvisning, fodbold, håndbold, volley og basket.

Det er også mit klare indtryk, at alle deltagende foreninger var yderst tilfredse med arrangementet - og at de fik fuldt udbytte af deres deltagelse.
 (Blandt ugens højdepunkter var vovehalsen Rasmus Kjeldsen)

5000 besøgende
En lige så stor tak sender jeg til til de omkring 5000 gode Randers-borgere, der ikke kun kiggede forbi Tronholmparken, men - for de flestes vedkommende  - også prøvede kræfter med de mange sportslige aktiviteter.

Specielt herligt at se de mange børn, der uimponeret og nysgerrige kastede sig ud i at prøve idrætsgrene som de normalt ikke er velbevandrede i. Det er jo netop den slags, vores OL-park er til for.

Vi synes det er vigtigt,  at vi kan præsenterer så mange sportsgrene som overhovedet muligt for kommunens børn og unge. På den måde kan de finde den idrætsgren, der passer dem bedst.
 
"De skal ikke bare kigge på de mere traditionelle idrætsgrene som fodbold og håndbold, men forsøge at få et kendskab til så mange som muligt af de gode idrætsgrene, der findes i vores kommune," som elitechef Morten Arvidsson udtrykte det på TV.

Mere end tilfredsstillende
5.000 besøgende, spørger min kjære læser? Var der ikke noget med, at vi satsede på op mod 8.000 gæster?

Jo, det gjorde vi da, men her og nu må jeg erkende, at det var at satse lige lovligt højt, men det betyder på ingen måde, at vi er skuffede.

At tangerer sidste års tilskuertal er naturligvis mere end tilfredsstillende. 5.000 tilskuere viser klart, at Randers Olympiske Park har sin berettigelse i Randers Ugen, hvor sporten har fundet sin naturlige plads.

Jeg har selvfølgelig den klassiske undskyldning. Vejret var ikke altid med os. Dertil kan jeg lægge, at søndags-opbakningen ikke var så stor som vi havde håbet, hvilket var synd for de klubber, der stillede op med masser af sportstilbud på de to søndage.
 (Jan Leslie & co. skruede op for charmen, da Randers HK besøgte OL-parken i fredags)

Weekend tilbud
I Randers Talent & Elite skal vi naturligvis have den store evaluering, men jeg kan allerede nu afsløre, at vi næste år vil  koncentrerer alle aktiviteter i Randers Ugens to weekender.  Altså kun holde åbent fra fredag til søndag.

Uden diskussion var lørdagene de store dage. Her var hele 12-15 sportsgrene i aktion samtidigt i parken. Næste år satser vi på at kunne præsenterer endnu flere idrætsgrene på de "store" dage.

Runder af med en stor tak til hele Randers Talent & Elites hold i parken - ingen nævnt, ingen glemt - og glæder mig til næste år.

 
Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite