Uge 18

Kort proces

Ugens Blog. Søndag den 28. april

Så sidder jeg her. Efter en lang og hektisk arbejdsdag, hvor det mildest talt gik fra den ene yderlighed til den anden.

Højt flyvende, da Randers HK førte 16-11. Dybt faldende, da Team Tvis Holstebro vandt i sidste ende. Ydermere tabte Randers FC, hvad der kan blive et vigtigt skridt i kampen om bronzen.

Det kan godt være, at resultaterne kræver en længere, dybdegående analyse, men lige nu har jeg det sådan, at jeg synes de mange kommentarer som jeg har lagt ud på vores Facebook må være tilstrækkeligt.

Derfor gør jeg kort proces.
 
Det er naturligvis en stor skuffelse, at de regerende mestre fra Randers HK ikke skal spille om guld. Det kan ikke være anderledes i en verden, hvor alt afregnes i resultater, men der er dog fortsat mulighed for at slippe ud af sæsonen, hvor holdet spillede sig til Main Round i Champions League, med medaljer.

Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver svært. Kampene mod ærkefjenden Viborg har altid været uforudsigelige og vil sikkert også blive denne gang. Men det kan lade sig gøre.

Randers FC kan også holde fast i bronzepladsen, men det kræver unægtelig mere træfsikkerhed, end der er demonstreret på det seneste. "Løst krudt i støvlerne," som Amtsavisens udsendte kommenterede. Efter dagens nederlag i Horsens.

Det tror jeg også bliver svært, bronzen altså. Ikke mindst fordi der også er en pokalfinale at tænke på. Under alle omstændigheder har oprykkerne gjort det over forventning.

Det mentale værktøj
Håber du fik læst "Velkommen til den mentale virkelighed" i "Din Avis" i onsdags. Ellers kan du finde artiklen både på vores Facebook og hjemmeside.

Det handler om, at flere af kommunens trænere nok var lidt skeptiske, da Randers Talent og Elite for to år siden inviterede til kursus med psykologi på skemaet, men nu roser de initiativet til skyerne.
 
”Jeg var i tvivl om. hvorvidt jeg skulle give det en chance, da jeg tidligere har været på lignende kurser, der efter min smag var alt for akademiske og teoretiske, men nu er jeg glad for, at jeg investerede i det. Martin Langagergaard er en ekstrem god underviser. Langt bedre end dem, jeg har oplevet før. Han forstår at spille bolden ud til os i salen samt at blande teori og cases på en god måde. Jeg er stolt over at bo i Randers Kommune, der gør så meget for idrætten på alle niveauer," lød det således fra de danske motocrosskøreres landstræner Mikkel Caprani.


Træner i brydeklubben AK Frem Frank Lambreth Jensen, der er tidligere landstræner og sportschef i brydeforbundet, ungdomstræner i Randers FC Rasmus Bertelsen og U18 træner i Randers HK Klaus Bøge, luftede også begejstring over den måde som sportspsykologerne Martin Langagergaard (til venstre på billede) og Nikolaj Korsgaard styrede showet.

Elitechef Morten Arvidsson kan allerede nu afsløre, at der bliver et tredje forløb. Det ser jeg frem til.
 
Harvy Hansen
PR- og Kommunikation
Randers Talent & Elite