Pinsebloggen

Bronzehelte imod alle odds

Sæsonens sidste bold er sparket i Superligaen.


Og hvilken en af slagsen. Selvom vi i flere dage har været vidende om, at det ville ende med velfortjente bronzemedaljer til Randers FC. gør det på ingen måde noget, at det nu er en definitiv  kendsgerning.

Efter 2-2 i Aalborg fik bronzedrengene endelig den kontante belønning for en historisk sæson.

Jeg erkender blankt, at jeg synes det er en fantastisk historie. Og det siger ikke så lidt. For et år siden var der jo ikke mange, der havde troet, at det skulle ende så lykkeligt.

Jeg springer lige med et citat fra direktør Jacob Nielsen, der i lørdags sagde til Amtsavisen:

"Jeg er glad og stolt på klubbens vegne, men jeg kan også mærke, at jeg stadig er dybt bevæget. Ikke mindst, når jeg tænker tilbage på, hvordan situationen så ud for bare et år siden. En stor del af æren skal tilfalde Colin og spillerne. Men bronzemedaljerne er i den grad også en cadeau til alle de frivillige, bestyrelsen, kontoret og de folk, som har bakket os op i den svære tid, vi har været igennem."

Manden har jo ret. Det var lidt på det hængende hår, at oprykningen blev sikret, hvorefter holdet med, hvad der ligner den største selvfølgelighed spiller sig i pokalfinalen og for første gang i klubbens historie sikrer sig bronzemedaljer.

klasse kan altså ikke holdes nede, siger jeg bare.

Som også direktør Nielsen er inde på, vil jeg sende en stor bronze-hilsen til chefscout Peter Christiansen, der fandt frem til Adama Tamboura, som så afgjort hører til blandt Superligaens profiler og har en stor del af æren for, at det sluttede med den flotte tredjeplads.

I aften fik spillerne hængt bronzemedaljerne om halsen i Aalborg. Hvad de skal lave i aften og nat har jeg ikke fantasi til at forestille mig!!!

Men jeg ved, at  Randers Kommune og Randers Eventsekretariatet er klar til at fejre dem. Derfor inviteres alle med til en hyldest-fest for bronzeheltene. Det sker på fredag - den 24. maj kl. 14.30 på Rådhustorvet i Randers.

I løbet af tirsdagen bliver flere detaljer offentliggjort om denne hyldest-fest.

Herefter følger en velfortjent sommerferie, men allerede i begyndelsen af august bliver det alvor, når holdet 
træder ind i den tredje kvalifikationsrunde til Europa League. Klarer heltene sig videre herfra, venter to afgørende playoff-kampe om en plads i gruppespillet. 
Glæder mig til at se, hvordan holdet ser ud til den tid. Cheftræner Todd, der kalder til træning den 11. juni, har jo sagt, at der skal hentes fem nye spiller.

Blandt disse en målmand og en angriber. Spændende hvem det bliver. Og i den forbindelse en stor tak til David Ousted, der nu søger nye udfordringer mellem stængerne. Han regner med at kunne sætte navn på sin nye klub i løbet af de kommende dage

Roger and over herfra. Der vil blive sagt mange rigtige og velfortjente ord de kommende dage. Derfor holder jeg mig til det helt store t-lykke til en klub, der - imod alle odds - leverede en historisk sæson.

Vi ses på fredag.
 
Harvy Hansen
PR- og kommunikation
Randers Talent & Elite

 

Sidst opdateret: 24.05.2013